Inschrijvingen

Hebt u interesse in onze school? Wilt u uw kind inschrijven? Maak gerust een afspraak met de directeur: 057 / 21 82 39 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We leiden u met plezier rond en beantwoorden al uw vragen.

Een peuter kan pas naar school komen als die minstens twee en een half jaar oud is op een instapdatum.  Wij organiseren telkens een openklasmoment voor peuters die instappen in de kleuterschool. Juf Mitzy en juf Mieke maken dan graag even tijd om kennis te maken met de ouders en hun peuter en geven een woordje uitleg over de klas.

Deze openklasmomenten vinden telkens plaats op de dinsdag vóór een instapdatum van 09.00 tot 10.10 uur. Wij wensen de nieuwe peuters en hun ouders nu reeds welkom op een van deze infodagen!

instapdata

We organiseren ook een infoavond voor ouders die hun kind willen inschrijven in de lagere school. Deze avond gaat door op de eerste woensdagavond na de paasvakantie om 19.30 uur in de afdeling Lyceum (blauwe poort Eigenheerdstraat). Een inschrijving kan pas ingaan na instemming met het schoolreglement en het pedagogisch project van de school. Bij de inschrijving dient een officieel document te worden voorgelegd dat de identiteit van het kind bevestigt en de verwantschap aantoont (de SIS-kaart, het trouwboekje, het geboortebewijs, ...)

De inschrijving van een leerling geldt voor de duur van de hele schoolloopbaan in de school. .